Jeg har gennem årene arbejdet for mange store og mindre virksomheder og enkeltpersoner. Nedenfor findes et lille udpluk:
 

ANBEFALINGER

Fie Adamas – eventmager
Steen Vedel er mesteren ”Il maestro” i fornemmelsen for øjeblikket – og han fastholder det med et klik.
Hans force er at fange stemninger, hvor kun det ene sekund – er det optimale øjeblik, man aldrig vil glemme.
At fange …et lys …. en særlig bevægelse gennem luften …..et menneskeligt udtryk hvor man ser ind bag facaden – helt ind i sjælen, det er hans absolutte styrke.

Jeg har arbejdet med Steen igennem mange år – og opgaverne har været utrolig forskellige. Det har spændt fra produktpræsentationer og indretnings opgaver til store events for flere 1000 gæster med eventyrlige scenografier og et hav af optrædende.

Hver gang vi har arbejdet sammen, har Steen fundet det essentielle qua sin intuition og ikke behøvet en decideret briefing. Som en usynlig skygge samler han øjeblikkene med sin linse.
 
Birte Darting Biker – chefrådgiver Advice A/S
Steen løser mange vidt forskellige opgaver for Advice. Produkter, portrætter, film, stills mv. Altid med kompromisløs høj kvalitet – og så er han super behagelig at samarbejde med.
 
Claus de la Porte – portræt
Jeg er 54 år gammel og aldrig tidligere fotograferet. Jeg kom til Steens atelier i september 2011 for at markere afslutningen på et alvorligt sygdomsforløb og en omfattende halsoperation.

Jeg har som sagt ingen erfaring i at blive fotograferet, og da årene har efterladt mig med et livserfarent ansigt, var jeg meget spændt på både processen og resultatet. Vi drak en kop stærk kaffe og talte om løst og fast i en halv times tid og jeg kunne mærke, at jeg slappede meget af undervejs. Vi gik til atelieret og talte videre, mens Steen tog billeder ind imellem, rettede lidt på lyset, flyttede lidt rundt på mig, der sad afslappet på en stol.

Efter 20 minutter var vi færdige med det jeg troede var de forberedende øvelser, og jeg troede at vi så var klar til den alvorlige del af oplevelsen… men vi var faktisk helt færdige!
– Alt under behagelige og afslappede former og svært hyggeligt. Og resultatet?
-Jeg er så glad for mine billeder, for de viser så meget af mig og den jeg er, at jeg ikke på nogen måde kunne have ønsket mig andet eller mere.
 

REKLAMEFOTOGRAFI

LEGO

Magasin du Nord

ILLUM

Rockwool

Novo Nordisk

Shell

Gulf Oil

Statoil

Braun

Bonnier

L’Oreal

Synoptik

Penol

PFA Pension

Tocano

AVIS Biludlejning.

Dansk Epilepsiforening

Tsherning Nedrivning

EVA

LK Nes

 

PRIVATE VIRKSOMHEDER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER (FAST)

DFDS

HT

Det Kriminalpræventive Råd

Lægemiddelstyrelsen

Post Danmark

Vejdirektoratet

 

ÅRSRAPPORTER

Lundbeck (4)

Rambøll (2)

PFA Pension (2)

Roskilde Bank (2)

Incentive (3)

Kara/Mokra (3)
 

PROFILERING

Lundbeck gennem 10 år, herunder fotos og profilvideoer internt og eksternt (15).

 

ATELIER

Steen Vedel Foto

Atelier Sorte Hest

Holger Danskes Vej 40

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/2/7/9/steenvedelfoto.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/2/7/9/steenvedelfoto.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841