Klik-tak!

Tiden står stille!

Endnu et mikrosekund er fastholdt. Dokumenteret…

Mit navn er Steen Vedel. Jeg er fotograf.

Det vil sige, at jeg tegner med lys og skygge.

– Fastholder øjeblikket; genstanden, mennesket, situationen.

I dag kan enhver tage et billede med telefon eller digitalkamera.

Sjovt og ligefremt.

Men hvis resultatet skal bruges til noget seriøst, bør man i dag – og mere end nogensinde – alliere sig med en fotograf.

En professionel med erfaring.

For vi lever i en tid, hvor alting opfattes lynhurtigt og der er sjældent tid til at standse op, betragte eller fordybe sig.

Derfor skal et billede i dag fæstne sig på modtagerens nethinde og blive der i det sekund, hvor modtageren scanner det, der befinder sig i vedkommendes synsfelt.

Et objekt har flere dimensioner.

Et menneske har sjæl og dybde.

Et øjeblik er uigenkaldeligt

For at indfange essensen af det, der befinder sig foran kameraet, skal der være balance mellem lys og skygge, fotograf og objekt…

Og i den balance fødes det perfekte billede.

Med et lille klik…

Mit navn er Steen Vedel

Jeg er fotograf.

 

BAGGRUND OG FREMTID

Jeg har gennem de sidste 35 år beskæftiget mig med fotografi i alle afskygninger, former og genrer og heraf har jeg gennem 25 år haft eget atelier, både med og uden ansatte.

Min primære interesse er portrætfotografi, da jeg holder meget af at finde præcis det optimale udtryk for det menneske, der sidder foran mig og med fotografiet kunne udtrykke netop det menneskes kvaliteter, dybder og kapaciteter.

I den forbindelse har jeg haft fornøjelsen at arbejde nært sammen med en lang række af dansk erhvervslivs markante personligheder.

Gennem årene har jeg også arbejdet meget med reklamefotografi, business-to-business fotos, foreninger, årsrapporter, profilering, events, kongresser og meget, meget mere.

Jeg er overbevist om, at netop i en tid, hvor fotografi er til rådighed for alle via telefoner og digitalkameraer, at der mere end nogensinde er både plads til – og endda netop derfor – et stærkt behov for professionelle fotografer.

Det er som at lave mad, synge offentligt eller løbetræne; alle kan – og gør det – men det er de færreste, der formår at omsætte anstrengelserne til noget, som er interessant og brugbart for andre eller bringer udøveren op i en professionel kapacitet.

Og derfor er der mere end nogensinde behov for de professionelle, der kan gøre en forskel i udtryk.

Jeg mener for eksempel, at i en virkelighed, hvor alle er på facebook, dating sites, andre virale medier eller virksomheds medarbejderpræsentationer, at det vedhæftede portræt kan være andet og mere end bare ’godt nok’.

For ’godt nok’ er aldrig andet og mere end laveste fællesnævner og derfor bliver førstehånds-indtrykket aldrig mere end i bedste fald gennemsnitligt.

Derfor vil jeg fortsætte med at tage billeder, der præsenterer objektet optimalt, for i en tid, hvor alting kun tager et splitsekund, vil jeg gerne bidrage med de fotos, der skiller sig ud og evner at skabe et positivt førstehåndsindtryk, fanger beskueren og giver lyst til at finde ud af mere om det, der findes på billedet.

Der et mit erhverv. Og min passion.

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/2/7/9/steenvedelfoto.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/2/7/9/steenvedelfoto.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841